GØR HVAD DU ELSKER

Okay venner, det er mega langtid siden at jeg har opdateret jer herinde. Jeg har laver Vlogmas på min youtubekanal og det har simpelthen taget alt min tid. Efter Vlogmas, har jeg nydt at have lidt "fri", sammen med min familie og min søde kæreste. Men nu kan jeg godt mærke at jeg skal igang igen. Jeg ved at der er mange forskellige meninger om nytårsfortsæt osv. men jeg er altså en af dem, som elsker at se tilbage på året der gik og sætte mål det år der kommer. Jeg har også brugt min "fritid" til at tænke meget over, hvad det er jeg egentlig vil med min blog og min youtube. Som nogle af jer nok ved, så er jeg færdiguddannet som lærer til sommer(hvilket jeg glæder mig sygt meget til!!!), og jeg frygter at skole, elever og forældre ikke vil respektere at deres lærer har en blog og en youtube. Det er noget jeg kæmper rigtig meget med, og jeg kan ikke finde det rette svar. For ja, jeg har brugt 4 år af mit liv på den uddannelse, men samtidig ELSKER jeg at bruge tid på min blog og youtube. Så uanset hvad jeg vælger, så vil jeg mangle noget. Efter at have tænkt meget over det og lavet lister i mit hoved med fordele og ulemper, så har jeg besluttet at det ene ikke skal vinde over det andet. Det er mit liv og jeg tror ikke jeg bliver glad hvis jeg skal sige fra til noget af det. Så jeg bliver ved. Jeg bliver ved med at blogge og lave videoer, og så håber jeg på at det vil blive accepteret af min kommende arbejdsgiver. Man skal leve i nuet, man skal ikke fortryde noget og du lever kun én gang - det er hvad folk siger i hvert fald. Så jeg har tænkt mig at lytte og mærke efter. Så bliver jeg en mere eller mindre "moderne" lærer - men den titel er der vil heller ikke noget galt med? Jeg har besluttet mig for at gøre hvad jeg elsker og jeg tror ikke at der er så meget andet der betyder noget. Man skal huske at lytte til sig selv og ens egne instinkter, for der er ingen andre der kan fortælle eller bestemme hvad der gør DIG glad.

Jeg håber at I får jer et godt år og gør det I elsker.

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229