EN GOD ROLLEMODEL?

PRIDE 2016 #1

I går fejrede vi den smukkeste dag på hele året! Jeg har svært ved at beskrive dagen. At være omgivet af mine bedste venner og familie, som alle er samlet for at fejre diversitet og kærlighed. Jeg tror ikke der findes noget bedre eller smukkere. En dag fyldt med smil, dans, grin, kram og kys. Hvor flere hundredetusinde mennesker mødes for at deltage i paraden, eller for at støtte dem der er med. Smuk er det eneste ord der kan beskrive hvor smukt det er (hæhæ). Hvis du aldrig har været til Pride, så synes jeg du skal gøre det næste år. For stemningen er ubeskrivelig og budskabet er vigtigt. Der skal være plads til ALLE i denne verden.
Men, inden det bliver alt for følelsesladet og dybt, så kan du jo se de første billeder fra vores Pride dag. Der vil komme flere de kommende dage, og selvfølgelig også en vlog!

DSC05918 DSC05922 DSC05924 DSC05928 DSC05930 DSC05976 DSC05960 DSC05964 DSC05937 DSC05968

DSC05946N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GOD ROLLEMODEL?