GRWM VIDEO

LØB

13153228_10209253004462206_443349191_nDet er endelig overstået. Eller, jeg kunne godt gøre det igen, og det kommer jeg også til. I går løb N og jeg, Lillebælt Halvmarathon. Jeg må være ærlig og sige, at jeg havde håbet og regnet med en MEGET bedre tid. Men jeg har slet ikke fået trænes ordentligt til det, og så var det også mega mega mega varmt, så derfor tog jeg det lidt mere stille og roligt. Men man skal altså ikke undervurdere træning. Næste gang jeg skal afsted, bliver jeg nødt til at træne meget mere. Men altså, det er stadig mega fedt. Jeg ELSKER at løbe halvmarathon. Ikke nok med at det er hårdt for kroppen, så er det også hårdt for psyken, fordi man skal skubbe sig selv, selvom man har ondt i hele kroppen. Jeg kan kun anbefale jer alle sammen, om at prøve at træne op til det. For når I kommer i mål, er det en følelse man ikke kan beskrive.

Instagram: NathalieJakobsen
Snapchat: Nathalieslj

N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRWM VIDEO