kærlighedsfilm du skal se

all i want for christmas

ønsker

//1//2//3//4//5//6//7//8//9//10//11//12//13//

Julen nærmer sig, langt hurtigere end jeg kan følge med. Men jeg har dog haft tid til at samle en masse ønsker på ønskeskyen.dk. Hvis I ikke bruger det endnu, så skal I hoppe derind. Det er mega nemt. Du kan samle links eller tage et billede når du støder på noget du ønsker dig, og så dele det med din familie. Jeg er typen der ønsker sig rigtig mange ting, men har altid glemt det, når julen nærmer dig. Men ikke i år – i år har jeg nemlig samlet alle mine ønsker hos ønskeskyen, og det er bare meget nemmere, nu når folk spørger efter juleønsker.

N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærlighedsfilm du skal se