Efterår, snue og eyeliner

efterårs makeup

Her har I lige en lille video, af hvordan jeg lægger min makeup her til efteråret. Som jeg har nævnt, så er jeg blevet eldevild med eyeliner, og jeg har lyst til at have det på hver dag, selvom det måske virker lidt dramatisk. Jeg er begyndt at bruge lip liners på læberne, som om det er læbestift. Jeg synes at de holder meget længere, og hvis de er ved at tørre mine læber ud, så tilføjer jeg tit lidt læbepomade – det gør tricket. Det er meget varme farver som jeg hælder til, men hver sin smag jo. Jeg håber at I kan lide videoen.

N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår, snue og eyeliner