Nelly Fall wanties

GOODIEBOX

Sensommeren er over os – og endelig blev det den tid på måneden. Den tid på måneden hvor jeg har været nede og hente min elskede GoodieBox! GoodieBox er en slags leverings service, hvor du for 119+fragt, hver måned kan modtage en box med 5-7 beauty produkter. Det kan være alt fra hårpleje, make-up, hudpleje mm. Jeg elsker det! Jeg får min samling af beauty ting opdateret, og får mulighed for at opdage nye mærker og trends inden alle andre.
I denne måned har jeg modtaget en lækker lipstick i en flot, mat, rød. Der var også en ansigtsmaske, hår olie, eyeliner og en lash curler. Jeg kan ikke vente med at prøve det hele.  Jeg kan helt sikkert anbefale jer alle sammen at gå ind og melde jer til, da I virkelig vil få meget for pengene – og ja, hvem vil ikke gerne prøve noget nyt som kan gøre dit look endnu mere fresh.

“I believe that happy girls are the prettiest girls”

N A T H A L I E

DSC02538 DSC02539

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly Fall wanties