STILHED

SIZE

Jeg kan få så lange løg af at høre og læse de kommentarer folk har om bladet Cover, som har valgt at trykke billeder af en ung pige. Jeg kan da godt se at hun er MEGET tynd, og ja det ser ikke sundt ud. Men der er ingen grund til at gå så voldsomt til angreb. Der bliver skrevet og sagt at hun har spiseforstyrrelse, hvilket folk ikke ved noget som helst om. Det kan hurtigt sætte et helt forkert kropsideal for unge piger, men at alle medier nuviser billedet – det hjælper da heller ikke?

32183273-tynd model

At medierne kommenterer på om hun har spiseforstyrrelse uden at vide det, er én ting. Noget andet er at det ALTID er de tynde piger der skal snakkes om, og ikke de overvægtige.

Laura+Wells+HCIC-2010

Er det korrekt at vi kommentere på tynde piger når vi møder dem og siger: “Nøj hvor er du tynd”, ” Skal du ikke spise lidt mere”. Det er åbenbart ikke okay at sige til overvægtige piger: “Du har godt nok taget på” eller “Burde du ikke spise sundere”. Tynde piger har følelser på samme måde som alle andre. WATCH YOUR MOUTH.
Hvis medierne og befolkningen kan tillade sig at tale sådan om tynde piger skal de så ikke også udtale sig sådan til de overvægtige? Burde det være acceptabelt at kommentere på folks størrelse og hvor personligt skal man tage det hvis det sker?

hhAlle piger og kvinder jeg kender er aldrig tilfreds med deres krop. Alle har usikkerhed, om de er tynde, tykke eller trænede. Hvis folk er glade for at se sådan ud og ikke fejler noget, så lad dog folk leve. Det er bare min mening. Pas på med kommentarerne. Hvad hvis det var jer selv?

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILHED