Vores tur til Hamborg i Billeder

REJSER
Hvis I følger med på min Insta eller YT, så ved I at vi har besøgt Hamborg. Hvis I har et barn, så ved I hvor dejligt det er at tage og dele billeder af sit barn. Jeg vil egentlig rigtig gerne dele dem alle på Insta - men det er måske en smule for meget. Derfor deler jeg lige et udkast af de billeder vi tog da vi var I Hamborg. Det var en lille køretur på ca.3 timer. Vi kørte så det passede med Luna's lur, så hun sov til vi ramte grænsen - der skiftede vi så ble på hende og kørte videre, hvor hun heldigvis også sov. Så turen derned var en smal sag. Heldigvis er hun for det meste glad for at køre bil. Da vi så ankom ti hotellet, gav vi hende mad og begav os derefter ud i byen. Først på deres hovedebanegård og derefter ned og så Alster - en stor sø der er midt i Hamborg. Det regnede en smule, men vi fik da taget et par gode billeder.    
På 2. dagen ville vi gerne se så meget som vi kunne nå. Vi stod derfor op, tog i et shoppingcenter(selvfølgelig), kørte hjem med vores ting og gik derefter mod den botaniske have. Det var en lang men flot gåtur. Der var selvfølgelig ikke blomster osv, da det er vinter, men det var nu smukt at gå rundt og se efterårsfarverne og bare nyde hinandens selskab. Efter det gik vi ned af Reeperbahn, som vist er Hamborg's svar på Jomfru Ane gade. Vi var der om dagen, så de forskellige steder havde lukket, men wow, der må være gang i den om aftenen. Da vi havde fået frokost gik vi så ned mod Elb tunellen som er bygget under vandet. Det blev den for ca.100år siden, fordi der var rigtig mange der skulle over floden for at arbejde på havnen. Man kan både gå og cykle igennem, og det var altså ret fascinerende pludselig at have krydset vandet og stå og se byen fra den anden side.
Vores sidste dag var kun en halv dag. Men jeg havde undersøgt at man kunne komme på en havnerundtfart og se de store containerskibe og de forskellige områder der ligger ned til vandet. Det var virkelig spændende. Det er ikke hver dag jeg kommer så tæt på et container skib. Vi følte os virkelig små. Luna tog det helt stille og roligt, ja hun faldt faktisk i søvn hos Niko som bar hende i en bæresele. Jeg vil helt klart anbefale alle at tage en havnerundt fart når man er i byen der har havne eller kanaler, det er bare altid en fed og anderledes oplevelse. Derefter gik turen hjemad. Luna sov hele vejen til grænsen, men efterfølgende skreg hun heeeeele vejen til Nyborg. WOW det var hårdt ikke at kunne gøre noget. Vi holdte ind flere gange, gav hende mad, skiftede hende, holdte pauser - men intet virkede. Lige indtil vi ramte afkørslen ved Nyborg hvor jeg satte film på min Iphone - så faldt hun i søvn.. åha. Vi må bare erkende at Iphone/Ipad godt kan være et plus i pressede situationer.

På trods af den hårde tur hjem, så havde vi en VIRKELIG god tur. Det er dejligt at opleve ting sammen og at have Luna med, gjorde det bare mere specielt. Det er mere tidskrævende at rejse med en baby, men også vildt hyggeligt at se hende i andre omgivelser. Så kæmpe anbefaling til jer der bare vil en lille smuttur et sted. Det er så nemt at komme dertil og der er meget at se og opleve.

 

Tak fordi du læste med! N A T H A L I E

  • REJSER

Synes godt om

Kommentarer