Instagram nathalies_dkInstagram nathalies_dkInstagram nathalies_dkInstagram nathalies_dkInstagram nathalies_dkInstagram nathalies_dk

VORES TUR TIL AMSTERDAM

Som jeg håber at I har set, så har Niko og jeg været en lille smuttur til Amsterdam. Vores tur var tænkt som en "babymoon", hvor vi ligesom fik muligheden for at være rigtige kærester inden vores lille pige kommer til verden - for hvis der er noget som er vigtigt for os, så er det at huske hinanden også når baby kommer til verden. Så for at det hele ikke går op i at jeg er træt, har ondt i hofterne og vokser, så tog vi en lille tur væk sammen.

Hvis I har fulgt med på min Instagram og set mine story's, så har I også set at vi brugte meget tid på at spise god med. Vi elsker begge to mad, og når der kommer en baby for vi ikke samme mulighed for at gå ud at spise - så det skulle udnyttes til fulde og til alle måltider. For at sørge for at vi spiste noget godt, så havde jeg googlet mig lidt frem til hvad der var godt. Og det kan jeg varmt anbefale! Man kan virkelig hurtigt finde de lækre steder, i stedet for at trave byen tynd for at finde dem.

Tro det eller ej, men vi lavede også andet end at spise. Vi var også på Van Gogh Museum, Moco Museum, Sex Museum og i Anne Frank's hus. Jeg kan varmt anbefale det hele - men hvis i spørger Niko ville han sige at i skal nøjes med Anne Frank's. Jeg nød virkelig at gå rundt og se forskellig kunst, men Moco Museum var for mig(udover Anne Frank), den bedste oplevelse. Jeg elsker Banksy og mere moderne kunst.

Alt i alt havde vi var en VIRKELIG god tur. Vi elsker at rejse sammen og at opleve nogen ting, og det håber jeg virkelig at vi kommer til når lille pigen kommer til verden. Vi taler i hvert fald tit om at børn ikke skal stoppe os fra at rejse ud i verden.
Efter alle vores ture sammen, er vores forhold kun blevet bedre og stærkere og jeg føler også at de har rustet os godt til at få et barn sammen. Vi har i hvert fald stået i pressede situationer og brugt meget tid alene sammen - som jeg mener er alt afgørende for at lære hinanden at kende så godt som vi gør.

Efter vores lill get-away føler jeg mig mere end klar til at blive mor og til at dele forældrerollen sammen med Niko. Jeg ved at han bliver den bedste far. Men for at runde af, vil jeg bare sige tak fordi I følger med. Jeg glæder mig så meget til at dele vores liv og kommende familie med her.

VI SES SNART IGEN, SAMME TID, SAMME STED

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229