VI ER FLYTTET

Hej vennerne

Long time no see. Jeg føler mig som en mega doven giraf nu når jeg ikke har opdateret jer det sidste stykke tid - det havde jeg jo lovet at gøre. Men for at sige det på en pæn måde, så har januar været den værste måned længe. Den ene nedtur er hurtigt blevet efterfulgt af den næste, så jeg er bare SÅ glad for at vi er gået ind i februar og nu kan lægge januar bag os.
For os betyder februar at vi endelig er flyttet. Det er en lang og sej kamp når man også er gravid og kun har 2 måneder til termin. Men heldigvis har jeg verdens bedste kæreste, familie og svigerfamilie som virkelig har hjulpet meget. Jeg må jo ikke løfte tunge ting - så mit job har været at tage småting og indrette det lille hus vi er flyttet ind i. Men det er også trættende for mig. :D

I dag har vi været i huset i en uge og tingene begynder så småt at falde på plads. I dag, søndag, skal vi have malet et par vægge for at give hjemmet farve og fest. Jeg ELSKER at proppe en masse farve ind i mit hjem. Jeg bliver i så meget bedre humør når jeg er omgivet af regnbuens farver - så forbered jer på en masse lækre insta posts af vores farverige hjem.

​Som I kan se, så mangler vi stadig en del - men nu når alle papkasser er pakket ud, så bliver det hele bare meget nemmere. I dag maler vi 2 vægge blå og 2 candyfloss lyserød og jeg ved at det bliver MØG FEDT!!! Glæd jer til at se det færdige resultat! 

Jeg går på barsel her fredag d.8 - så efter det vil jeg skrive en masse mere og selvfølgelig komme med nye videoer. Jeg filmer også en lille hyggelig flyttevlog til jer -  så stay tuned! 

Indtil vi snakkes igen - så husk at passe på hinanden!

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer