ting jeg elsker helt vildt #2

ANDET

1. Selvom det er blevet koldt, så betyder det at julen nærmer sig - og jeg glæder mig!

2. Min hund, Max, som bare er den sødeste hund i hele verden. Jeg er simpelthen så glad for at vi købte ham.

3. Stearinlys. Der er ikke noget hyggeligere, end at lyse og varme lejligheden op med lys.

4. Programmet; "størts" på tv2 med Peter Ingemann. Hvis du ser det, så ved du hvad jeg mener, hvis du ikke gør - så kom igang. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det. Det er så sjovt og Peter dækker det simpelthen, så underholdene! Bare se det.

5. Efterårs-udsalg. Jeg har været fremme med fingrene. Og fået fat i en masse lækre varme trøje og en masse make-up. Så mon ikke der kommer en favoritvideo op, når denne måned er løbet ud?

6. One Tree Hill. Jeg ved godt at det er en "gammel" serie, og at de ikke sender den længere. Men Niko og jeg er begyndt at se den igen, og den er altså bare god! Niko, min bror og jeg selv, er blevet enige om at karakteren Brooke, er skrevet over mig og min personlighed. Hun er skøn! ;-)

7. Vores lejlighed. Vi er virkelig kommet på plads, og fået sat vores eget lille hjem sammen. Vi mangler kun hygge ting, som planter, billeder og små pynteting.

8. KnækCancer insamlingen er startet, og det føles så godt inde i mit lille hjerte, at der er en indsamling til en god sag. Og endnu bedre er, at der ikke er brokkehoveder på socialemedier, som mener at det er til en forkert sag.

9. At jeg endelig kan gå i varme jakker, og bare putte mig godt ind, i en masse lag af tøj.

10. At jeg snart skal i praktik, på Hjemly efterskole. Mega dejlig at komme ud i praksis, og slippe for at høre på mine undervisere. JUHU!

N A T H A L I E

  • ANDET

Synes godt om

Kommentarer