Ting der irriterer mig grusomt #5

LISTER

\ Folkeafstemningen om retsforbeholdet. Selvfølgelig skal du stemme ja! Vi skal stole på vores folketing, alt andet gør os til hyklere. Og helt ærlig, det er "kuk-kuk"-partierne som vil sige nej... COME ON

\ Stresss. Jeg har alt for mange opgaver på seminaret, og jeg har slet ikke overblik over det. Samtidig med det, er der heller ingen undervisere der har styr på det. Standard seminaret...

\ At jeg ikke har taget billeder eller filmet youtube, virkelig længe! Jeg venter på at få et par LED lamper hjem, som vil give et ordentligt lys. Det er ikke til at arbejde med naturligt lys om vinteren.

\ Vabler!! Jeg er startet til håndbold, og harpiksen river min hud af mine fingre.

\ At jeg ikke har nok nisser, til at fylde vores lejlighed ud. Nu når vi er flyttet til en større lejlighed, har jeg slet ikke nok nisser. Ja, jeg er julefreak - og jeg er stolt.

\ Manglen på en Iphone 6. Fårk, hvor vil jeg bare gerne have en Iphone 6, den er jo mega lækker. I need it in my life.

\ Voksne mennesker, som sviner flygtninge til på facebook. For det første, stop med at dømme folk som I ikke har mødt. For det andet, stop med at skrive sådan på facebook. Det er pinligt.

\ Jim Lyngvild. Ingen grund til at sige mere.

\ At der er alt for lang tid til juleferie og fester. Jeg glæder mig så meget til at se alle de gamle igen. Men der er ALT for lang tid til juleferien!!

\ Dem som hylder Ena og Thomas efter de vandt "Vild med dans", og så fordi at hun er tyk! De mener hun er et godt forbillede. Lad os lige blive enige om, at det stadig er USUNDT at være så stor. Former godt, men det er altså sundere at spise sundt, træne og holde sin krop fit for fight.

\ At jeg ikke har penge til at købe billetter til Adele og Rihanna koncerterne næste år. MEGA ØV!

 
  • LISTER

Synes godt om

Kommentarer