ting der irriterer mig grusomt #1

LIVET

1. Piger som maler deres læber med foundation. Hvorfor insisterer du på at ligne Lord Voldemort på en dårlig dag?

2. Den flettede choker necklace. Du ved, den som du gik med i 3. klasse!! Alle choker halskæder er grimme, men den sorte flettede, topper alt! Tag den nu af. Den var ikke pæn da du var 10år, og den er bestemt ikke pæn når du er 20år.

3. Det skizofrene vejr. Jeg er SÅ træt af at det ikke er blevet sommer. Vejret svinger, og jeg har endnu ikke haft mulighed for at vise stængerne frem.

4. Læseferien. Det er rigtig smart af dem at kalde det læseFERIE. For lad os være ærlige - det er på ingen måde en ferie. Det er et par uger, hvor du er max stresset, du hiver håret ud af dig selv når du tænker på de kommende eksaminer, og nogen risikerer at have dårlig mave af nervøsitet. Det er IKKE en ferie!

5. Flyttekasser. Nok er de praktiske at pakke sine ting i. Men når de skal slås sammen og bæres ned fra 3.sal igen - så er de altså ikke så fixe. Er det ikke på tide at finde en ny løsning, at folde dem sammen på?

6. "WUHUUU piger"! Nu har vi set jer. Og hør nu efter, vi er ikke imponeret! Det er ikke en kunstart at drikke sig fuld, puls ryge og spame min snapchat fra jeres ligegyldige byture, hvor I føler jer lækre og "IN". I finder ikke kærligheden når i stinker af alkohol og røg. Indse det.

7. McDonald's reklamen, hvor ham fyren bare ELSKER sit arbejde. Det er slet ikke så fedt. I know, jeg har selv arbejdet der. Man stinker af friture og får ikke lov til at stå stille. Og nej, medarbejderne hylder ikke deres gæster når man kommer om morgenen, efter en bytur - de vender øjne af dig.

8. Mudderkast under valgkampen. I kan ikke undre jer over at folk ikke stemmer når I opfører jer som om, at I gik i 6.klasse. Kan I ikke bare snakke om politik, i stedet for at snakke om botox og tøjforbrug?

9. L.O.C og Christiane's skilsmisse. ØV! Mit hjerte blev knust da jeg læste hendes post på Instagram. Jeg er kæmpe fan af dem begge to, så har bare mega meget ondt af dem! De var jo den danske version af Kanye og Kim.

10. Min egen motivation. Jeg skal til mundtlig eksamen d.15-d.16, og min motivation kunne ikke være værre! Jeg har så svært ved at få læst op og koncentrere mig om det. Er der en der please, vil give mig et los bag i?

N A T H A L I E

 
  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer