stress

LIVET

Billedet og overskriften siger nok det hele, men jeg kan først nu, mærke at mit studie er gået for alvor igang. Jeg går på mit 3.år på lærerseminaret. Jeg læste dansk de to første år og er nu uddannet dansklærer, i år læser jeg samfundsfag. Og samfundsfag er virkelig et hårdt fag! Hvis man bliver hjemme en dag, så er man bagud. Jeg elsker samfundsfag og det er helt vildt spændende, men det tager på mine kræfter. Vi skal skrive en modulopgave på 25 sider og jeg skal snart i praktik på Hjemly Efterskole, og det er ikke helt planlagt og på plads endnu.

Udover skolen, forsøger jeg også på at få skrevet indlæg og filmet videoer til min kanal på Youtube. Desværre, har jeg ikke 48 timer i døgnet, så jeg må fokusere på det som er vigtigst, altså mit studie.

Jeg render rundt og er stresset og forsøger at få ordnet det hele 100%, men det er slet ikke muligt. Min hud, mit helbred og humør, kan mærke at jeg er stresset, så jeg arbejder meget på at skabe tid og rum til mig selv. Hver dag forsøger jeg på at få 15minutter til mig selv. Her kan jeg læse, komme ansigtsmaske og hårkur i ansigtet og håret. Det hjælper mig helt vildt, at jeg kan få lov til at koble af og ikke stresse over alle de gøremål jeg skal have ordnet. Så pas på dig selv, forkæl dig selv og husk at slappe af!

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer