Store drømme - lille budget

LIVET

Folk der kender mig godt, ved at jeg drømmer om rigtig mange ting. Mine drømmer skifter ligeså meget som vejret, og det kan af og til virke en lille smule fjollet. Men jeg kan mærke at der er noget der har ændret sig. Jeg tænker mere over hvad jeg bruger mine penge på, og hvordan jeg skal spare op til mine helt store drømme. Jeg er heldigvis færdiguddannet til sommer, og satser på at få mig et job, så min opsparing kan vokse hurtigere. Jeg er træt af at klatte mine penge væk på ligegyldige byture og tøj som jeg ikke har brug for - men det er sørme svært at tage en kold tyrker og stoppe helt. Men i denne måned har jeg sat mig for at jeg ikke skal bruge penge på SÅ dumme ting. Selvfølgelig vil jeg stadig feste, men det skal ikke være noget ligegyldigt. Er jeg inviteret vil jeg forsøge at deltage, men jeg vil ikke bruge penge på ting eller fester som ikke gavner noget. Det bliver måske lidt hårdt, men det skal jeg nok opdatere jer lidt mere på. Jeg vil nemlig gerne tage mig sammen, så det bliver realistisk for mig at nå mine drømme. Og jeg vil selvfølgelig lige nævne dem for jer, så det her ikke bliver et helt ligegyldigt indlæg.

  • Roadtrip gennem USA. Det er min(& Niko's) drøm, at tage 30 dages fri/ferie og kører tværs gennem USA. Jeg vil rigtig gerne køre fra kyst til kyst, for at se de steder som man ser på film og de steder som jeg bare drømmer om at opleve.
  • At købe hus med Niko. Da jeg er færdiguddannet til sommer og Niko skal arbejde som trainee i en bank, så føler vi(jeg) lidt at mit voksenliv er startet. Til sommer har vi også været kæreste i 3år, og jeg føler at det ville være et perfekt tidspunkt at finde et hus, hvor der er masser have og en masse plads til os, hund og måske en lille baby eller to.(baby kommer selfølgelig først efter USA)
  • At få rettet mine tænder som gør ondt. Da jeg gik til børnetandlæge ville jeg rigtig gerne have bøjle på, men de sagde nej, da de ikke mente jeg ville få ondt. Men nu er jeg voksen og mine tænder gør ondt og jeg har til tider, lyst til at hive dem ud. Jeg skal snart til specieltandlæge, så jeg er spændt på at høre hvad han siger til det. Jeg håber bare at de kan blive rettet.

Har I også store og dyre drømme? Og hvordan sparer I op til dem?

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer