SERIE ANBEFALINGER

STREAMING

Nu når jeg går på barsel, betyder det selvfølgelig at jeg hare mere tid til bla. at se serie. Og det kan jeg lige love jer for at jeg får gjort! For det første har jeg meget nemmere ved at følge med i de serier jeg har kørende og for det andet har jeg også fået set et par nyere serier. Og som den people-pleaser jeg er, så tænker jeg lige at dele et par serier med jer, så I kan nyde godt af alt det der ligger på nettet.

1. American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace
Netflix

Den er SÅ god. Ikke nok med at Versace's morder bliver spillet af Darren Criss, som også spiller Blaine i Glee - så formår den virkelig at bygge en spænding op, selvom vi på forhånd kender morder og "slutningen". Alle skuespillerne gør det til UG+, og så er det bare sat virkelig godt sammen. Så hvis du, ligesom jeg, elsker ting som er baseret på virkelige begivenheder, så gør dig selv den tjeneste at se denne her serie.

2. Sex Education
Netflix

Titlen taler for sig selv. Jeg havde set og læst rigtig meget om Sex Education, gennem andre youtubere og bloggere, og besluttede mig derfor for at give den en chance. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! Det er den perfekte ungdoms komedie serie, som virkelig gør emnet sex, til en lettere fordøjelig omgang. Noget af det jeg elskede mest ved denne her serie, var at den også tager fat i homoseksuelle's møde med sex. Der findes ikke mange serier og/eller film, hvor de viser den bredde palette af sex. Den udfordre den sex undervisning vi får i skolen, og fortæller på en fin måde, at sex ikke kun er én ting.

3. True Detective - Sæson 3
HBO

Jeg er KÆMPE fan af True Detective, men særlig sæson 1 gjorde det for mig. Derfor var jeg mega glad, da jeg læste at sæson 3 ville gå mere tilbage i samme univers som sæson 1. Og jeg må ærligt indrømme at den imponerede. Selvfølgelig fordi Mahershala Ali stod for hovedrollen, og virkelig gjorde et godt stykke arbejde. Sagen man følger er også mega interesant - jeg må dog indrømme at slutningen tog røven på mig, men du må selvfølgelig se den fantastiske serie for at forstå hvad jeg mener.

Jeg har selvfølgelig set en masse andre serier og film, men hvis du mangler noget at se og bruge din tid på - så ville jeg helt klart start ud med at se disse 2 fantastiske serier. Jeg tænker at jeg hver uge eller måske hver anden, vil opdatere jer om hvad jeg har set og hvad jeg synes at I skal se. I må også meget gerne smide anbefalinger min vej. Jeg har stadig en masse tid, som jeg kan bruge på at se andet godt!

Indtil næste gang, må I selvfølgelig bare ha' det rigtig dejligt!
N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer