Selfie's og selviscenesættelse

ANDET

Jeg var i skole i dag (ja, det sker ikke så tit), og der kom jeg til at snakke med mine veninder, omkring instragram, blogs, facebook osv - altså de ting som folk vælger at ligge op til offentligt skue. Vi havde meget blandede holdninger og meninger om, hvad der er okay at ligge op.

Vores snak handlede om, hvor mange selfie's man ligger ud/poster, hvad man har på, træner man, har man kun undertøj på, og hvor ofte man gør det. Èn anden ting vi også kom ind på, er hvorfor man har behov for at dele så meget med resten af verden.

Det er spændende at høre hvad andre folk tænker om lige nettop det emne, da jeg jo blogger - så kan I nok regne ud hvad men holdning er. Jeg vil da ikke ligge skjul på at jeg også iscenesætter mig selv i en hvis grad. Jeg går meget op i at være ærlig og vise "mit sande jeg", hvis man kan sige det sådan. Jeg er ikke bleg for at ligge et billede op hvor jeg ikke har make-up på eller lign - meeeen, det er dog sjovere når jeg ser godt ud.

Jeg vil væde mit højre ben på at vi alle sammen kender de typer, som KONSTANT ligger selfie's  op - og de ser selvfølgelig fejlfri ud på hvert eneste billede. Deres instagram profiler er proppet med selfie's, og de skriver nærmest efter at blive bekræftet. Jo vist, jeg hopper skam med på like vognen, og trykker på hjertet - selvom det er 5 gang i den uge de poster et billede af dem selv.

For lad os nu være ærlige!! Det er bare sjovere når vi får mange likes på vores billeder. Der er sgu da ingen der gider at "nøjes" med 5 likes, som sikkert er fra ens familie og aller tætteste veninder. I forlængelse af det, så skal vi jo alle sammen finde en måde som trækker flest likes hjem. De piger med flotte bryster, viser dem tit lidt mere end os andre. Vi har alle sammen en vinkel eller en side af hovedet som fungerer bedst på billeder - så selvfølgelig er det de billeder som bliver lagt op.

Folk må dømme mig ligeså meget som de har lyst til, ud fra det jeg ligger ud på min blog eller på instagram. Jeg kan da godt selv tage mig selv i at tænke; "aaaahr, skulle du nu ikke tage noget mere tøj på, lille pus", når en veninde IGEN har postet et meget afslørende billede. Men så igen, så lad dem dog! Hvis de bliver glade, så er det fint. Jeg bliver i hvert fald med at tage selfie's og poste en masse! //Nathalie

  • ANDET

Synes godt om

Kommentarer