PÅ DET SENESTE HAR JEG #1

LIVET
  1. Haft travlt med at være mor. Inden jeg selv blev mor, så troede jeg ikke på folk når de sagde at det var et fuldtidsarbejde - men jeg er blevet klogere. Mine dage består hovedsaligt af at give hende mad hver 4. time. Og ind i mellem det, skifter jeg ble, får noget mad i mig selv og gør rent i hytten.
  2. Været til en hulens masse kon- og konfirmationer. De sidste 2 år har samtlige unge i vores familie rundet den alder. Så vi har været til en masse fester og spist en masse god mad.
  3. Startet med at se Black Mirror. WOW den er pisse god. Den kan varmt anbefales!

4. Fået tatoveret mine øjenbryn. Eller rettere sagt, fået det moderne microblading. Jeg fik dem lavet i går, så de er stadig helt fresh. Men jeg er virkelig glad for det! Det kommer til at spare mig så meget tid om morgenen.

5. Holdt min fars 60års fødselsdag og holdt min mors føller lige efter. Denne her tid på året er fyldt med en masse fest!

6. Startet med at træne igen. Jeg følger et 8 ugers træningsprogram som jeg kan lave derhjemme. Det er perfekt for mig lige nu. Jeg har ikke været ude at løbe endnu, men jeg tænker at starte på det her i weekenden. Det er dejligt at bruge sine muskler igen!

7. Stemt til EU- og folketingsvalget. Og lad mig bare sige, mor er tilfreds!

Tak fordi du læser med
N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer