MINE NYTÅRSFORSÆT

LIVET

1// Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at være glad. Det er meget ambitiøst, I know! Men jeg vil arbejde med mig selv og udvikle mig. Jeg har planer om at prøve mindfullness og yoga. Jeg vil finde tid til at finde ro og glæde og på den måde udvikle mig.

2// Gå mere op i min skole igen. Jeg håber at der er andre der kender det... Men interessen for min skole svinger en hel del! Men i år vil jeg læse alle mine lektier og virkelig gå i dybden og genfinde min kærlighed til min uddannelse.

3// Læse mere. Jeg har altid elsket at læse, men falder altid mere for tv-serier og film. Så jeg har lavet mig en liste med bøger, som jeg SKAL have læst i år.

4// Ikke udskyde mine drømme. Tro det eller ej, men jeg har ikke altid den bedste selvtillid - så jeg har holdt meget igen med blog og youtube. Men ikke længere. Hvis jeg virkelig gerne vil det, så skal jeg gøre det NU, og ikke holde mig selv tilbage.

5// Leve sundere. Jeg vil drikke mere vand, have en bedre søvnrytme, træne og spise sundere. Jeg fungerer bedre når jeg lever sundt, så hvorfor ikke efterleve det?

6// Værdsætte menneskerne omkring mig. Jeg kan hurtigt blive fanget i ting som i virkeligheden ikke betyder noget. Jeg vil bruge mere tid med min kæreste, veninder og familie. Jeg vil værdsætte dem og være i nuet, sammen med dem,

7// Shoppe mere fornuftigt. Impulskøb er en af mine store svagheder. Så derfor skal mine køb være gennemtænkt og ikke bare noget jeg lige synes jeg skal have fordi det er der. Jeg vil prøve tøjet, teste make-up'en og tænke mig om.

8// Lave mere mad. Det er altid min kæreste der laver mad herhjemme, så det er vist på tide at jeg kommer igang i køkkenet!

9// Arbejde som frivillig. Jeg er startet på dette nytårsfortsæt. Men jeg vil gerne gøre noget godt for andre. Så jeg vil være frivillig på asylcenteret her i Nyborg. Jeg elsker det og jeg er sikker på at det vil give rigtig meget.

10// Tro på mig selv. Som jeg har nævnt, kunne min selvtillid godt være bedre. Jeg tror aldrig på mig selv og synes aldrig at jeg er eller det jeg gør, er godt nok. Det skal jeg ændre på!

Hvad er dine nytårsforsæt?

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer