MIN GALLERYWALL ft. PosterStore.dk

HJEM

Hej vennerne

#reklame

Da vi først fandt ud af at vi skulle flytte, var mit første og største ønske at jeg kunne få lov til at lave en "gallerywall" med en masse plakater og billeder. Jeg besluttede rimelig hurtigt at væggen skulle være lyserød - mest fordi den farve bare gør alle glade, ikke? Vi havde derfor ikke boet her i særlig mange dage før jeg fik Niko og hans far til at male. Ja, jeg er typen der vil have tingene gjort nu og her!

Til mit store held og overraskelse blev jeg kontaktet af Posterstore.dk, som gerne ville samarbejde med mig. Jeg fik derfor muligheden for at komme godt igang med min gallerywall og fik hurtigt valgt 7 plakater fra deres hjemmeside. Jeg er ikke typen der har én bestemt stil, så derfor bestilte jeg en masse som passede til både Niko og jeg.
Da jeg altid synes det er mega besværligt(og dyrt) at finde de rigtige rammer, besluttede jeg mig hurtigt for at hapse rammer med fra deres hjemmeside, da de er vildt flotte og passer perfekt til deres posters. På hjemmesiden har de også "inspo" billeder, som hjalp mig til at vælge hvilken farve rammerne skulle have - pisse smart!

Som I kan se på billederne, har jeg valgt meget forskellige plakater. Jeg synes der er noget chamerende over et hjem, hvor alt ikke er i én bestemt stil. Jeg ønsker at vores hjem bliver en oplevelse at komme til. Jeg elsker farver og mønstre, og derfor skal mit hjem selvfølgelig afspejle det. Jeg er også så heldig at Niko, oftest, synes at mine idéer er gode, og det er jeg bare mega taknemmelig for! Det vigtigste for mig/os, er at vores hjem er über personligt - derfor afspejler hver poster noget Niko og jeg har tilfælles eller holder af hver for sig.

I ved jo at vi begge ELSKER Harry Potter, så derfor fik jeg hurtigt smidt Hogwarts Express plakaten i kurven. Niko er vild med løver, som han også har tatoveret, derfor fløj han med i kurven. Vi bor ved havet - så tænker ikke I behøver en forklaring på det? Og månen... Ja, der må I følge med den kommende tid, for at få af vide hvorfor hun nu hænger på vores væg ;-) De resterende billeder synes jeg bare er vildt sjove og har masser af GIRL POWER, så de passede jo bare til den lyserøde væg ikke da?

Jeg er blevet mega glad for min gallerywall og jeg er SÅ glad for at have samarbejdet med Poster Store, da de bare har de fineste plakater og posters. Der er virkelig noget til hver stil, og så selvfølgelig en masse til os som elsker at eksperimentere og gøre vores hjem til et eventyrland.

Hvis I også kunne tænke jer en gallerywall eller bare trænger til nye plakater i hjemmet, så kan i lige nu, få 30% på deres hjemmeside ved at bruge koden: nathalie30

Så skynd jer ind og find jeres yndlings plakater, jeg ville elske at se hvordan I indretter jeres vægge! Så endelig send mig et billede på Insta, så jeg kan følge med. :-)

Indtil vi ses igen, må I bare have det rigtig dejligt

N A T H A L I E

  • HJEM

Synes godt om

Kommentarer

escali
escali,
Hope you have a nice tuesday! <3
nouw.com/escali