LONDON DAG 1-3 - DET LAVEDE VI

Som I jo nok - så har Niko og jeg været en lille uge i London. I mandags udgav jeg den første vlog derfra, hvor I kunne/kan se hvad vi lavede de første 3 dage. Men jeg tænker at jeg også vil dele lidt billeder og tekst, til jer som kunne være nysgerrige efter at se det.

Jeg vil derfor starte med at fortælle jer, at der ikke rigtig skete noget vildt den første dag vi var der. Vi ankom til London, fandt vores hotel og tog derefter ud at spise. Vi ville ikke bruge den dag på at se "turist" ting, da vi var VIRKELIG trætte - så derfor brugte vi et par timer på at shoppe og gå lidt op og ned af Oxford Street. Vi gik forholdvist tidligt hjem, og spiste vare Subway til aftensmad og så Harry Potter - så alt i alt en aften efter vores smag!

På vores anden dag var vejret MEGA godt. Korriger mig hvis jeg er forkert på den, men det er vist noget med at det for det meste er lidt koldere i England end i DK, så vi var mega glade for at kunne gå i bare ben - og det skulle selvfølgelig udnyttes. Vi valgte derfor at gå rundt og se byen.
Vi startede med at tage til Buckingham Palace, for efter at gå ned til Big Ben, London Eye og House of Parlement. Selvom vi begge har været der før og set det hele, så synes vi alligevel at det høre sig til, lige at komme rundt og se de forskellige ting. Vi valgte at gå til Covent Garden. Et mega hyggeligt område med butikker og en her masse gode mad steder. Der er ikke så mange mennesker som ved Big Ben, så det var dejligt at få lidt luft omkring sig og ikke gå skulder mod skulder med de andre turister.I Covent Garden valgte vi at spise på ShakeShack, som var en kæmpe succes.

Efter Covent Garden tog vi undergrunden ud til Camden Market. Vi elsker begge to at være ude i det område og at gå rundt og kigge på alle boderne med en masse sjove ting er også noget vi virkelig elsker. Det var også ude på Camden at jeg købte en masse Harry Potter ting. Der ligger nemlig en mega fed butik der sælger en masse "merch", fra film som HP og Avenegers eks.
Efter at have travet rundt hele dagen vendte vi snuden hjemad, men inden det valgte vi at tage på Wagamama, som jeg aldrig havde prøvet før. Og jeg kan ærligt sige at jeg er blevet afhængig af deres Chili Ramen - den er voldsomt god jo!! Efter at have spist, valgte vi liiiige at kigge ind i Westfield(et shopping center), for at se om der var lidt godt vi skulle have med hjem, og selvfølgelig var der det!

På tredje dagen skete der ikke vildt meget, men det der skete var mega stort for både Niko og jeg. Vi var nemlig i teatret og se "Harry Potter and the cursed child". Hvis du ikke er helt med på HP og hvordan teaterstykket hænger sammen med bøger og film - så handler det basicly om Harry Potter og Draco's sønner - jeg vil ikke afsløre for meget, så det er det som I får.
Jeg må sige at vi ofrede en del penge på biletterne, men de var godt givet ud. Selvom jeg har læst manuskriptet og vidste hvad der ville ske, så er jeg stadig overrasket over hvor godt det var!! Vi var og er begge to, meget imponeret over kvaliteten af både skuespillere og holdet bag. Det hele var bare så gennemarbejdet, og man kan umuligt blive skuffet, hvis man vælger at tage ind og se det. Så kæmpe anbefaling her fra!

Tak fordi du læste med!
Husk at der er ny video ude i morgen og nyt indløb ude søndag.

Ha' en god solskinsdag.

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer