KVINDER DER HADER KVINDER

LIVET
"Du er en so", "du lyver", "hun sagde at du havde sagt det om mig", "jeg har også hørt hende sige at.."
Jeg er sikker på, at mange kvinder kan kende disse sætninger. Alle kvinder har været i en situation, hvor en anden kvinde ikke har behandlet dem ordentligt eller omvendt. Jeg vil ikke sige at alle kvinder er ens, at alle handler og agerer på samme måde - for sådan er det bestemt ikke!! Kvinder kommer i mange former og de har en million forskellige holdninger og meninger om ALTING. Kvinder har især mange meninger og holdninger om andre kvinder. Og ja, jeg er også én af dem! Kvinder kan snakke, de kan snakke rigtig meget endda. Det er ikke altid pæne ord der flyder ud over vores læber. Vi snakker over os og holder ikke altid på de hemmeligheder som vi burde - kvinder begår mange fejl.

Når man er færdig med de vilde teenager år og man har lært sig selv at kende sig selv dét bedre, når man er ved at bygge sit "voksen" liv, så dukker der hurtigt en konflikt op, som minder os om at vi ikke er voksne endnu - bliver vi nogensinde det? Vil dramaet nogensinde høre op? Hvornår stopper kvinder med at tale grimt om hinanden? Hvornår begynder kvinder at være ærlige og lige ud? Hvordan undgår mænd det drama som kvinder så flittigt dyrker? Der er mange spørgsmål, som jeg ikke tror vi kan få svar på.
Men hvad er det, som får os til at nedgøre hinanden så meget? Om det er bag hinandens ryg, over en sms eller et voldsomt skænderi - hvorfor snakker vi ikke om det som voksne mennesker og lytter til hinanden?

Jeg synes det er på tide at vi kvinder får os en rygrad(ja, også mig selv!! Er bestemt ikke fejlfri). Vi kvinder, skal lære at acceptere hinandens forskelligheder, acceptere at vi har forskellige holdninger, acceptere at vi ikke er ens, acceptere hinanden for dem vi nu er. Vi kvinder skal være ærlige overfor hinanden, sige vores mening uden at såre hinanden, uden at være ned ladene. Vi kvinder skal lære at lytte til hinanden, og ikke konkurrere så meget hele tiden.
Kvinder har så travlt med at snakke om hvem den ene dater, hvilken uddannelse de tager, hvordan veninderne ser ud, snakke om hende som har taget på eller taget sin eks-kæreste tilbage. Kvinder blander sig i hinandens konflikter og mener at de har svaret på løsningen.
Det er på tide at kvinder koncentrerer sig mere om sig selv, deres eget liv, ikke deres venindens eller deres venindes veninde - det er jo lige gyldigt!

Vi er alle sammen forskellige, vi har forskellige holdninger om alting! Vi skal blive enige om at vi aldrig bliver enige, det kommer bare ikke til at ske!
Der er ikke nogen som er bedre end andre. Vi vil noget forskelligt alle sammen. Så lad nu jeres veninder leve deres liv, uden at kommentere på det. Hjælp hinanden, støt hinanden, giv gode råd - men husk at det skal være for venindens bedste, ikke jeres eget!

Jeg vil personligt begynde at tænke meget mere over hvad jeg siger om andre, hvordan jeg lyder i andres ører, når jeg kommenterer på andre kvinders handlinger. For det er jo ikke min sag! Undskyld, til alle jeg har stødt i årenes løb, om det har været min mening eller ej(det har det ikke, rolig!).
Jeg håber at jer som læser dette, vil tænke lidt mere over det. Vi kvinder burde støtte hinanden noget mere, for vi er edder mame seje! Vi kan klare så meget hvis vi bare støtter hinanden. Vi skal kæmpe sammen, ikke imod hinanden.

Så HEP HEP kvinder, vi kan godt!

N
  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer