KVINDER

LIVET

Jeg har været meget i tvivl, om jeg turde udtale mig om emnet, kvinder. Det er, som i nok har bemærket, kvindernes internationale kampdag i dag. Men vi lever i år 2016, så hvordan pokker skal vi lige definere den kamp som vi skal kæmpe. Der er ingen tvivl om, at kvinders rettigheder og ligestillingen, stadig halter og er forfærdelige, flere steder i verden. SELVFØLGELIG skal kvinder have lov til at gå i skole, arbejde, holde fri og selv vælge deres ægtemand. Der er ingen der skal sætte en stopper for, hvordan den enkelte kvinde, vælger at leve sit liv.

Og vi kvinder, skal ikke sætte en stopper for os selv eller andre kvinder. Jeg oplever det alt for tit, jeg falder tit selv i fælden. Den fælde hvor man snakker grimt om andre kvinder. Kommentarer som "Ej, så pæn er hun da heller ikke", "har du set hvor tyk hun er?", "hun er alt for tynd" osv osv. Jeg skammer mig! Jeg får det SÅ dårligt, når jeg har siddet en hel aften med andre veninder, og talt grim om andre kvinder, uden at de har gjort mig noget som helst. Jeg ved godt, at meget af det er misundelse fra min side af og andre gange er det da også fordi at folk har generet mig eller på andre måder været idioter. Men når det er ligegyldig grim snak om deres udseende eller opførsel, så får jeg det skidt. For tænk nu, hvis de snakker sådan om mig....

Jeg er begyndt at tænke mere og mere over det. Jeg falder stadig i fælden, jeg er på ingen måde hellig. Jeg er grusom ærlig, men hvis jeg siger noget om folk til andre, så skal jeg også turde sige det til personen selv.

Men det er jo ikke kun andre vi taler og tænker dårligt om. Det er også os selv. Eller det gør jeg i hvert fald. Jeg tænker så grimt og så lavt om mig selv. Jeg tænker tit at jeg er lige lidt for blød på maven, ikke har den pæneste hud, alt for kedeligt hår, at jeg ikke er god nok i skolen, til håndbold eller her på bloggen. Jeg begynder at blive pinlig og flov over mig selv, når folk nævner min blog. Og hvor er det dog dumt! For jeg skal da gøre lige hvad der passer mig, så længe det gør mig glad. Jeg skal ikke være nervøs for, hvad andre folk tænker.

Kvinder, vi er vores egen fjende. Hvis vi ikke behandler hinanden og os selv ordenligt, hvor langt er vi så kommet? Det er på tide at vi alle sammen tager os sammen, og acceptere at vi er forskellige og lader være med at dømme hinanden for det. For helt ærligt, vi er jo alle sammen, mega dejlige!!!

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer