kærlighedsfilm du skal se

Det ville være en løgn hvis jeg sagde at jeg ikke elsker kærlighedsfilm. Det er stort set det eneste jeg ser, da jeg ikke tør se uhyggelige ting. Jeg tænker at der også er et par af jer som elsker kærlighedsfilm, for helt ærligt, hvem gør ikke det? Derfor har jeg samlet nogle af mine yndlings kærlighedsfilm. Så hvis I mangler noget at lave i weekenden eller bare har brug for en god tudetur, så værsgo!

LOVE, ROSIE En film som jeg opdagede alt for sent, men som virkelig tog mig med storm. En film om bedste venner, sådan rigtig bedste venner. Det er tydeligt at de er glade for hinanden. Men livet fører dem hver sin vej. Deres venskab varer ved, de kommer i forhold, de savner hinanden.. Den er bare god! En film som I ikke vil fortryde at se.

A WALK TO REMEMBER En film om en populær dreng, som bliver tvunget til at bruge tid sammen med en "nørdet" pige. Behøver jeg sige mere? Det kan være svært at få til at fungere. Vennerne er imod det, verden er imod det og livet er imod det. En rigtig tude film, som I skal se!

TITANIC Jeg ved at I sikkert har set den, men man kan ikke snakke om kærlighedsfilm, uden at nævne titanic. En underdog møder en fin dame på skibet, Titanic. Det kan være svært at finde ud af, når man kommer fra forskellige lag. Men deres kærlighed brister ikke. En virkelig god film, hvor du er garanteret at fælde en tåre eller to.

THE NOTEBOOK Er der noget der kan få tårerne frem, som ældre mennesker der elsker hinanden og har en lang kærlighedshistorie, det tror jeg næppe. Derfor skal du se The Notebook. En skøn, romantisk og fangende fortælling om to som ikke kan få hinanden. Men de har en kærlighed som ikke giver op eller mister håb.

THE LONGEST RIDE En lidt nyere kærlighedsfilm, men det gør den ikke mindre god. En sød, romantisk og sexet kærlighedsfilm, som alle piger vil dø over. En kamp om kærlighed og drømme, som skal gå op i et, men det er ikke altid nemt. Hvis du vil have lidt ekstra godt til øjet, så er det denne film du skal se.

P.S. I LOVE YOU At miste sin store kærlighed må være noget at værste i verden. Det er det som hele filmen handler om - sorgen, savnet og hvordan man kommer videre. En rørende film, hvor du vil græde fra start til slut. Den er simpelthen fantastisk!

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer