JEG HAR ONDT AF MIG SELV

FAMILIE
Jeg er ikke stolt af at indrømme det, men jeg kan godt have ondt af mig selv. Og det har jeg haft de sidste 2 dage. Det klæder mig ikke. Jeg bliver en sur mokkesisse og det er bare ikke kønt. I mandags var jeg mega træt, nok fordi jeg så Oscars hele natten. Den træthed fulgte med i går. Og oveni det har Luna KUN ville være sammen med mig. Hun har ikke sovet lange lure. Kun sådan 30 minutter af gangen. Og jeg har følt mig fyldt op. Fyldt op af baby, berøring, aftaler, egne mål og jobsøgning. Det hele endte selvfølgelig med at gå ud over Niko, fordi han er den voksne jeg ser og den jeg har tættest. Det var sgu synd for ham. Men jeg havde bare SÅ ondt af mig selv og ville have ham og verden til at hjælpe mig. Selvom det i bund og grund handler om mig selv. Mine prioriteringer og forventinger.
I dag reflekterede jeg så over, hvorfor jeg dog havde SÅ ondt af mig selv. For jeg har det jo egentlig rigtig godt. Og jeg nåede frem til at det handler om mine prioriteringer. Jeg vil rigtig gerne det HELE. Samvær med Luna, male, træne, madlavning, rengøring, blog og Youtube. Men når man er på barsel, så kan man bare ikke det hele. Og slet ikke de dage hvor Luna ikke rigtig vil sove. Og jeg har ikke lyst til at blive så irriteret på hende som jeg har været de sidste 2 dage. For det er IKKE hendes skyld. Hun er en baby og vil gerne være ved sin mor - og det skal hun dælme have lov til. Jeg har derfor besluttet mig for at droppe forventningerne til mig selv og lavet en liste over de ting jeg synes er vigtigst og som jeg helst vil.
  1. Hygge med Luna. Selvfølgelig!
  2. Rengøring og oprydning - fordi mit hovede ikke fungerer når der er rod over det hele.
  3. Blog og YT, fordi jeg elsker de platforme og at finde på nyt og dele ud.
  4. Male - fordi det er min kreative rum. Jeg slapper af når jeg maler.
  5. Træning - det må blive når Niko er hjemme.
Jeg kan virkelig mærke at jeg skal minde mig selv om hvor heldig jeg er, at jeg har hele min barsel med Luna. Det er én gang i livet denne tid. Den kommer ikke igen og det skal jeg virkelig nyde inden hun skal i vugger og jeg kommer i job. Jeg ved at jeg ville fortryde hvis der kun gik træning og projekter i den. Jeg vil bruge hendes vågne timer SAMMEN med hende.

Jeg håber at du er bedre til at prioritere det der er vigtigst for dig ellers har du her lidt inspo til at få lavet listen. N A T H A L I E

  • FAMILIE

Synes godt om

Kommentarer