inbetween....

LIVET

Jeg vil lige starte med at undskylde at jeg har været så fraværende her i julen. For det første har jeg haft lidt personlige ting og for det andet, har jeg virkelig overvejet hvor jeg vil hen med min blog osv. Som mange af jer ved, læser jeg til lærer. Jeg ved dog ikke endnu, hvilken slags lærer jeg gerne vil være. Men landet ligger sådan, at ikke alle synes at det er lige fedt eller smart, at man deler sit liv på en blog eller youtube, når man nu skal være lærer og arbejde med børn. Tankerne har fløjet rundt i hovedet på mig, og jeg har haft svært ved at finde ud af, hvad der er rigtigt eller forkert - der er jo mange sider af sagen.

MEN - jeg er nået til den beslutning, at jeg skal gøre hvad der gør MIG glad. Ikke hvad folk mener er det klogeste. Jeg har derfor besluttet mig for at blive ved med at blogge og lave youtube-videoer, da det er noget jeg virkelig elsker. I er også snart en del der følger med, så derfor synes jeg at det ville være ærgerligt at stoppe nu. Jeg har derfor valgt at leve med konsekvenserne der kommer, hvis der altså kommer nogen. Bare fordi jeg skal være lærer, betyder det ikke at jeg ikke kan blogge eller omvendt. Men jeg har tænkt mig at skille disse to ting, fuldstændig fra hinanden. Jeg vil ikke skrive om arbejde eller personlige "lærer" oplevelser her, eller snakke om blog og youtube når jeg underviser. Jeg holder virkelig meget af begge ting, så jeg vil gøre mit bedste for at få det til at fungere.

Så igen - jeg er ked af at jeg har været fraværende. Jeg vil vende stærkt tilbage i det nye år. Der vil komme en masse nye og sjove indlæg, og så vil jeg gå all-in på youtube, da jeg virkelig har fundet min kærlighed til det.

Jeg håber at I stadig vil følge med!

SÅDAN GÅR JEG IND I 2016!

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer