HVEM VIL JEG VÆRE PÅ INTERNETTET?

LIVET

Jeg er lige blevet færdig med at filme en "efterårs GRWM make-up" video. Min make-up blev okay, men jeg sidder alligevel med en følelse af at det ikke er godt nok, at det er grimt osv. Det fik mig til at tænke over, om det jeg laver er 100% mig og det jeg gerne vil. Og svaret er NEJ. Jeg har længe gået med en fornemmelse af at jeg ikke er mig selv på nettet - hverken på Instagram eller på Youtube. Og det er fordi jeg prøver på at være noget jeg ikke er. Jeg prøver på at gøre det "rigtige". Jeg lægger billeder ud som er ALT for opstillet, jeg planlægger og filmer besmtemte videoer fordi jeg gerne vil have flere følgere og likes. Det overtager den person jeg er og det jeg gerne vil være for andre på internettet.

Jeg startede med at blogge og lave videoer fordi jeg selv holder af at læse og se med hos en masse inspirerende mennesker. Jeg elsker at følge med i folks hverdag, høre om deres uddannelse, få inspiration til tøj og make-up, samt at høre deres mening om bestemte politiske emner. Jeg startede også fordi jeg kunne se en mening med at snakke om ting som måske er lidt over grænsen og de ting som gør ondt. Jeg føler at jeg startede rimelig godt ud. Men så blev jeg opslugt at make-up videoer og jagten efter at blive "kendt", at få følgere og likes. Jeg ville sætte mig selv i bås fordi andre mente at jeg skulle holde mig til én bestemt ting, da det er det folk vil have. Men jeg er ikke kun én bestemt ting og jeg vil SÅ meget mere end at filme en GRWM.

Jeg vil være hudløs ærlig. Jeg vil ikke lægge låg på den jeg er eller mine meninger, bare fordi andre finder dem provokerende eller er bange for hvad det gør ved min fremtid på arbejdsmarkedet at dele ting på nettet. Da jeg var 14-20 år, var jeg fortabt og følte ikke at andre kæmpede med de ting og tanker som jeg boksede med. Men sandheden er, at der er MANGE som har de samme tanker og frustrationer som jeg havde dengang. Og DERFOR vil jeg tale om sex, menstruation, depression osv. Men jeg vil også snakke imens jeg lægger make-up og vise jer mit tøj og min hverdag. Jeg er ikke kun én ting og jeg skal ikke kun holde mig til de ting som er let at fordøje, for sådan fungerer livet simpelthen ikke.

Fra nu af vil jeg være 100% mig selv og dele de ting som jeg tænker på og de ting som interesserer mig. Jeg vil ikke lave én bestemt slags videoer for at få flere følgere, eller for at være den bedste. For hvis jeg er mig selv, så er jeg den bedste. Jeg vil ikke narre jer ved at bruge Facetune på mine billeder. Jeg vil ikke putte mig selv i en bås. Jeg vil ikke have følgere eller likes, når jeg ikke ligner eller opfører mig som mig selv.

JEG ER GOD NOK!

>

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer