HALVVEJS #UGE20

Så nåede vi endelig hertil!
Lige siden vi fandt ud af at jeg var/er gravid, har jeg bare gerne ville nå halvvejs. Inden jeg blev gravid, havde jeg en plan om at dele HELE graviditeten med alle. Men da der så endelig var en baby derinde, så vendte jeg på en tallerken. Jeg blev ærligtalt mega bange for at dele ud, også selvom vi nåede uge 12, som jo er der de fleste aborter finder sted. Jeg havde en følelse af at jeg ville "jinxe" det, hvis jeg blev for ivrig og delte for meget ud. For hvad nu hvis jeg havde delt billeder og følelser, og lige pludselig skulle jeg fortælle resten af verden at baby ikke blev til noget, eller at der var noget grueligt galt.

Så for min egen skyld, har jeg valgt at vente til nu, hvor vi endelig er halvvejs. Vi har været til MD scanning (misdannelses scanning), hvor de tjekkede baby for større misdannelser og så efter at alt nu var som det skulle være. Og det var det! Vi venter os en lille pige, som er sund og rask. De kan selvfølgelig aldrig garantere noget, men jeg tænker at jeg må vænne mig til at høre det - "vi kan aldrig garantere noget". Og det er det jeg har haft det svært ved. Jeg vil jo bare så gerne have at de LOVER mig at alt er godt, men det må de altså ikke sige.... Så jeg indfinder mig.

Men jeg er GLAD. Vi er SÅ glade. Og vi glæder os til at møde vores lille pige.
Fra nu af, vil jeg dele mine tanker og følelser her på los blog, og må mandag vil jeg smide en video ud, hvor I kan høre hvordan jeg oplevede 1.trimester, altså uge 0-14. Det var nemlig ikke særlig sjovt.


Nedenunder kan I lige se mine billeder fra uge 15-19 - værsgo!
​Jeg håber at I vil følge med og at I har en dejlig dag.

N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer