MIN FLUGT FRA HVERDAGEN

LIVET

Hvis I har set min seneste video på youtube, så ved I også at jeg er arbejdsløs. Eller - jeg har et fantastisk job, det er desværre bare ikke på fuld tid, så derfor er jeg det man vil kalde arbejdsløs. Det er ikke fordi jeg ikke ved hvad jeg vil med mit liv. Jeg er faktisk rimelig klar over hvad jeg vil og hvad jeg IKKE vil. Men jeg har desværre ikke den 100% rette uddannelse, som gør mig 100% kvalificeret til det jeg gerne vil. Og det er ærlig talt noget møg, da loven er skruet sådan sammen, at jeg ikke bare lige kan tage mig en ny. Derfor må jeg vente tålmodigt, indtil jeg kan starte på en kandidat næste september(hvis jeg ikke får et fast job self).

Det betyder altså også, at min hverdag består af at søge 52365827365 jobs og derfor også få 43724189 afslag. Selvom folk kan gøre lidt grin med- og af mig, så synes jeg faktisk at det kan være ret hårdt. Nej, jeg har ikke et job på 37 timer om ugen, men jeg bliver til gengæld afvist HELE TIDEN. Og det fylder mere end andre lige går og tror. Jeg kan have forfærdelige nedture og virkelig føle, at jeg ikke dur til noget som helst. Inderst inde ved jeg godt at jeg er PISSE sej og at jeg kan meget mere end hvad jeg selv tror. Men når ens hverdag består i at blive afvist, så påvirker det selvfølgelig også mit humør.

OG derfor glæder jeg mig altid til det bliver weekend. For så ved jeg at jeg kan bruge tid sammen med mit yndlings menneske. Nemlig ham Niko. For når afslagene dropper ind og jeg føler jeg ikke er noget værd, så her jeg Niko til at få mig til at føle mig som om jeg er Beyonce! Det er ikke mange som forstår hvordan det er at være arbejdsløs, når man VIRKELIG gerne vil arbejde og have en normal hverdag. Det kan tage livet af en. Og i de situationer priser jeg mig lykkelig over at jeg har ham. Max og Niko er min flugt fra hverdagen. Og når jeg er sammen med dem, så føler jeg mig som mere end bare endnu en arbejdsløs.

Jeg håber også at DU har en eller flere som får dig til at føle dig som Beyonce!

N A T H A L I E
  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer