DET SKAL VI LAVE DE NÆSTE 2 UGER

LISTER, LIVET
 
Jeg tror roligt at jeg kan sige at vi alle er blevet påvirket af hvad der sker lige nu. Landet er i store træk lukket ned. De fleste kan ikke gå på arbejde. Mange arbejder hjemme. Og til jer der er på arbejde, tak for jer. Kæmpe respekt! Hverdagen herhjemme er selvfølgelig også anderledes. Niko arbejder hjemme og Luna er ikke i vuggestue. Bevares - hun havde kun været afsted 5 gange, men den ellers gode indkøring stoppede rimelig brat og jeg kom på en slags forlænget barsel. Jeg skal/kan ikke søge job og skal egentlig bare fokusere på at passe Luna. Selvom jeg har gjort det i et år, så vil jeg indrømme at disse dage fæles markant anderledes. Der er en speciel stemning. Både i butikker, på gaden og på internettet. Selvom det er på et forfærdeligt grundlag, så er de fleste af os blevet givet noget tid. Og tid er dyrebart. Derfor har vi(læs; jeg) besluttet at vi skal have noget ud af de her 2 uger.
Udover at bruge en masse tid sammen med Luna, så har jeg lavet en lille liste over hvad jeg gerne vil få gjort. Du kan måske få lidt god inspiration til hvad du kan bruge din tid på:
  1. Bevæge mig hver dag. Det bliver måske ikke træning eller løb hver dag. Men lange gåture og dans med Luna kan også være måder jeg bruger min krop. Det hjælper mig til at komme op af sofaen og ikke sumpe hen.
  2. Sortere ud i vores ting. Køkken, kælder, tøj osv. Vi har ALT for mange ting. Gamle ting, ødelagte ting og ting som Nikolaj tænker vi måske skal bruge en dag. Jeg er lidt mere kold. Men vi skal have muget ud i lortet.
  3. Indrette hjemmet så alting har sin faste plads. Det gør det nemmere at holde orden i hverdagen.
  4. Prøve at finde på sjove ting jeg kan skabe på internettet. Jeg elsker at dele ud og derfor vil jeg prøve at skabe en masse, så det bliver en vane.
  5. Male. Jeg er virkelig blevet bidt af det. Og selvom de ikke bliver solgt, så giver det min hjerne en god pause og mit hjem noget nyt dekoration.
  6. Være make-up fri, sådan næsten dag. Ingen mascara og tung hud make-up. Det er godt med pauser.
  7. Prøve at stoppe med at vaske hår. Eller skifte til et sundere og mildere alternativ end shampoo og balsam.
  8. Læse mine bøger færdige og købe nye. Jeg er i en dårlig læseperiode. Men det vil jeg virkelig gerne lave om på nu!
  9. Gøre hovedrent. Skrubbe alt det der kan skrubbes. Det nu vi har tiden til at komme helt ud i hjørnerne.
Ja, jeg ville gerne have haft 10 punkter, men det blev til 9. 2 uger er lang tid, men jeg tænker ikke at jeg kan få presset mere ind. Så jeg går med de her. Hvis du har andre gode idéer eller er igang med noget, så del det endelig med mig. Det er fedt at få inspiration til hvad jeg og vil alle kan bruge vores tid på.

Jeg håber at I hygger og ikke sumper alt for meget hen Tak fordi du læste med N A T H A L I E

Synes godt om

Kommentarer