Derfor blogger jeg

LIVET

Jeg har snart blogget i lang tid, og er også startet op på youtube. Jeg elsker det og er bestemt ikke pinlig over det, men jeg må indrømme at det stikker i mig, når folk reagerer fordomsfuldt eller nedladende når jeg fortæller at jeg har en blog og en youtube.

Jeg er sikker på at det ikke er deres intention at gøre mig ked af det, eller få mig til at føle mig nedern, men det er det der sker. Mit liv bliver blottet og jeg er et nemt mål, det er jeg klar over, men hvorfor synes nogen folk at der er noget galt i at blogge? De kan jo lade vær med at læse med. Måske er det fordi de ikke har kendskab til det, måske er det fordi de tror at man er på en bestemt måde når man blogger - jeg ved det ikke.

Men for at vende tilbage til at fortælle jer, hvorfor jeg blogger, så skal I vide at det ikke er fordi jeg tror jeg er noget specielt. Jeg lever ikke et liv i luksus og jeg oplever ikke sindsyge ting, hver dag. Jeg blogger fordi jeg kan lide det. Det er min lille verden. Væk fra stress, skole, politik, kriser, drama og resten af verden. Siden jeg startede med at læse blogs og følge youtube kanaler, har jeg brugt det som et flugtsted. Et sted hvor jeg kan søge hen og have det godt, være glad. Jeg kan tænke på ting som ikke er så seriøst. Jeg kan blive underholdt, og tro mig, jeg kan sidde med det i flere timer. Det er min lille glade verden.

Det er derfor jeg blogger. Og jeg håber at der er nogen af jer som også finder en flugt, finder ro, finder glæde og noget sjov. For hvor lækkert er det lige? Vi kan åbne vores computer, og klikke lidt rundt og være underholdt og glade. Et sted hvor vi ikke nødvendigvis, behøver forholde os til hele verden imens.

Jeg er kæmpe fan af blogs og youtube, og det er mit "safe-place". & jeg håber at I kan finde det samme her.

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer