Bornholm, Bornholm, Bornholm

LIVET

Jeg må hellere starte ud med, at beklage at jeg har været stille i et par dage, og jeg vil nu fortælle jer hvorfor! Jeg har været på Bornholm og besøge min veninde/bonus søster, som flyttede dertil sidste år. Hun læser til sygeplejerske og bor derfor på Bornholm. Hun havde inviteret os venner og veninder hjemmefra og hendes ?nye? venner til indflytningsfest.

Min veninde, Bolette, og jeg selv tog en dag tidligere derover og overraskede hende. Hun blev så glad. Og vi var glade. Det kan godt være hårdt ikke at se hinanden hele tiden. Men vi endte med at komme 5 hjemme fra ? og hvor havde vi det virkelig fedt!!! Vi var på Hammershus, ved Helligdomsklipperne og i Gudhjem for at få is. Samtidig med det, var vi selvfølgelig til Kath?s indflytningsfest. Hendes venner og veninder på Bornholm var/er mega søde.

Det vil blive en hel roman hvis jeg skal fortælle jer om alle de sjove ting som skete i weekenden og om alle de ting vi oplevede.For at gøre en lang historie kort. Så havde vi den sjoveste tur. Vi har grint så meget, at jeg har ondt i kinder og mave i dag. Vi har fået set smukke Bornholm og vores smukke veninde, kan det blive meget bedre? Det tror jeg nok ikke lige.

Jeg håber at I har haft en ligeså god weekend som vi har. p.s. Jeg ved godt at billederne er lidt tosset, lev med det. Og jeg ved også at der er mange, så slipper I for flere oplæg. Så deeet.

N

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer