ÅRTIET DER GIK

LIVET
I anledning af at vi er gået ind i et nyt årti, så vil jeg bruge lidt tid på at mindes det forgangne. 10'erne har været en laaang rutsjebanetur. Jeg har været alle følelserne igennem. Jeg har mistet- og fået nye venskaber. Jeg har gået i skole. Jeg har arbejdet. Jeg har haft 3 kærester - ikke samtidig selvfølgelig. Jeg har mistet familiemedlemmer. Jeg har fået nye familiemedlemmer. Jeg har festet. Jeg har haft tømmermænd. Jeg har rejst. Jeg har været gravid. Jeg har født. Det føles næsten som om at det var i går at jeg var en ung og usikker teenager. Men nu er jeg mor. Tiden har virkelig arbejdet godt med mig. Så hvis du er nervøs for hvor du er nu - så bare læs med og se hvor meget der kan ske på et årti. Det er da fantastisk så meget man kan udvikle sig. Jeg er helt bestemt ikke den samme som jeg var i 2010. Hvis du læser videre, så vil jeg med få ord, beskrive hvert år.
- Jeg stoppede på efterskole. - Jeg startede i 1.G. - Jeg fik min første kæreste. - Jeg festede rigtig meget. - Jeg var enormt usikker på mig selv.
- Jeg mistede min første kæreste. - Jeg fik min anden kæreste. - Jeg fyldte 18. - Jeg fik arbejde på et diskotek. - Jeg fik mange nye venskaber. - Jeg var meget jaloux aka usikker på mig selv. - Jeg festede stadig rigtig meget. - Jeg gled fra min "gamle" vennegruppe.
- Jeg fik Ludvig.(hund) - Jeg var stadig jaloux aka usikker. - Jeg brugte ikke nok tid på mine veninder. - Jeg brugte ikke nok tid på skole. - Jeg stoppede med at arbejde på disko. - Jeg var på ferie. - Jeg havde veninde problemer. - Jeg var in looove.
- Jeg mistede min anden kæreste. - Jeg blev student. - Jeg startede med at blogge. - Jeg startede på læreruddannelsen. - Jeg fik nye rigtig gode veninder. - Jeg arbejdede på McD. - Jeg flyttede hjemmefra. - Jeg mødte Niko. - Jeg elskede mig selv lidt mere.
- Jeg blev kærester med Niko, min tredje og forhåbentlig sidste kæreste. - Jeg fik tætte forhold til mine veninder. - Jeg fik mere selvtillid. - Jeg flyttede til Nyborg igen. - Jeg motionerede mere og mere. - Jeg ændrede mit hår mange gange.
- Niko og jeg flyttede i vores første fælles lejlighed sammen. - Vi fik Max(hund). - Jeg fik gode karakter på læreruddannelsen. - Jeg startede med at lave YT videoer. - Jeg var forelsket. - Jeg trænede meget. - Jeg spiste sundt.
- Niko og jeg var på vores første ferie syd på. - Vi var på mange små ture. - Jeg fik meget mere selvtillid. - Jeg var i kanon god form. - Jeg fik nye venner.
- Jeg blev færdiguddannet. - Jeg arbejdede meget. - Jeg fik bøjle på. - Niko og jeg var på vores drømmerejse til USA. - Vi flyttede til Odense. - Jeg fik et godt vikarjob. - Jeg var på dagpenge fordi lærerlivet ikke er nemt. - Jeg havde det ikke altid så godt.
- Jeg fik det bedste job som pædagog. - Jeg blev 25. - Jeg oplevede alle Harry Potter tingene i London. - Jeg fik min bøjle af. - Jeg blev gravid. - Jeg havde det rigtig dårligt i starten af graviditeten.
- Jeg flyttede til Nyborg. - Jeg blev mor. - Jeg havde det psykisk dårligt. - Jeg lærte hvor stærk jeg er. - Jeg lærte at elske min krop. - Jeg var på barsel. - Jeg flyttede til Odense(men fortryder det, hehe). - Jeg var på første tur med Luna.  

Tak fordi du læste med N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer