ÅRET DER GIK - 2018

LIVET

Jeg beklager at jeg først vender tilbage til bloggen nu d.8/1 2019!! Men mit år startede rimelig heftigt ud. Det kan være jeg fortæller mere om det en anden dag, for i dag skal det nemlig handle om at se tilbage på året der gik - 2018.

Mit 2018 har været en blandet omgang bolcher, men i det store hele var det et virkelig godt og betydningsfuldt år. For at få alt det triste af vejen - så var 2018 fyldt med meget sygdom og dårligdom hos mennesker jeg har tæt på. Og da jeg jeg er sådan en slags menneske der tager alt ind og gerne vil redde hele verden, så påvirkede det mit år en hel del. Jeg håber på at 2019 ser meget mere lys ud for dem som har været ramt i 2018 - for dårligdom har det jo desværre med at fylde mere end alt det gode. :(

Heldigvis var 2018 et år fyldt med en masse glade begivenheder og oplevelser. I februar besluttede Niko og jeg at jeg skulle droppe at tage p-piller og satse på at jeg blev gravid. Selvom den ikke lige var hjemme i første omgang, så skulle der ikke gå mange måneder før jeg stod med en positiv test! Mere om det længere nede.

Men samtidig med at vi gik og drømte og håbede, så brugte vi tiden sammen med venner og familie. 2018 var prop fyldt med sjove og gode tider sammen med mine veninder og min familie. Lange nætter var der mange af, hvor jeg fik alt for ondt i fødderne af alt den dans. Niko og jeg tog også til London den uge jeg blev 25. En helt vildt fantastisk, drømme tur vi havde os! Der er intet som kan gøre mig glad som Harry Potter. Og i år fik jeg virkelig krydset mange oplevelser af, og at gøre det sammen med Niko, som er min bedste ven, partner in crime, kærlighed og far til mit kommende barn - var bare prikken over i'et!

Udover at opleve London(igen) og se alt mit HP, så bestod 2018 også af koncerter, pride og et selfie med selveste Kronprinsen. Og så var der dagen hvor vi fandt ud af at jeg var/er gravid. Min menstruation skulle komme den dag der var Grøn Koncert i Odense. Jeg var afsted med min familie og en veninde og havde en rigtig god brandert og fest sammen med dem. Dagen efter tog Niko og jeg til Blåvand på en mini sommerferie. Jeg blev ved med at tro at jeg blødte osv, fordi jeg havde de sædvanlige smerter. Men der skete intet... Da vi kom hjem var vi til min fasters fødselsdag hvor jeg snakkede med min familie om at jeg håbede på snart at blive gravid og hvor træls det var at man aldrig vidste op og ned i forløbet.
Snap til dagen efter, hvor jeg beslutter mig for at tage en test. Jeg skulle til fest hos min veninde om aftenen og jeg ville ikke være for uansvarlig - hvis nu vi var heldige. Og det var vi sgu!! Pisse heldige!! Der var 2 streger. Jeg troede ikke helt på det, så jeg fik Niko til at købe en ekstra, men den var god nok. Jeg var/er gravid. Den vildeste følelse nogensinde. Jeg håber og ønsker alle at mærke den lykke! <3

For at opsumere mit 2018:
London, Harry Potter, 25 år, Tinderbox Festival, Grøn Koncert, Beyonce & Jay-Z, Pride, Blåvand, Amsterdam, spilleaftener, danse nætter, kæreste hygge, selfies, arbejde, gravid.

2018 var et dejligt år. Selvfølgelig var der nedture, men sådan er livet jo. Men intet var så dårligt at det kunne slå alle de gode oplevelser jeg havde. Jeg bliver så glad når jeg tænker tilbage på de gode grin, kram og kys. Jeg er heldig at have så gode veninder, venner og familie at dele de oplevelser og minder med.

Så 2018 - du skal have et KÆMPE tak! og 2019 - velkommen, jeg glæder mig - please vær mild og god! <3

Jeg håber at I andre havde et godt 2018 og får et endnu bedre 2019

N A T H A L I E

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer