168 TIMER #1

PÅ DET SENESTE HAR JEG #2

  1. Haft travlt med vores flytning til Odense. Det tager bare tid.
  2. Set en masse serier. Heriblandt den nye “Unbelievable” på Netflix. SÅ GOD!
  3. Begyndt at træne. Jeg skal virkelig i form. Jeg savner at være stærk.
  4. Været til en hulens masse fødselsdage, det er som om at jeg skal noget hver weekend.
  5. Været til Pride. Så fedt at have Luna med.
  6. Været i Djurs Sommerland med hele familien.
  7. Startet til svømning med Lune. Det er virkelig dejligt at kunne lave en masse ting sammen med hende.

Jeg har planer om at begynde at dele meget mere her på los blog. Jeg bestræber mig på at der kommer 1 ny video ud hver uge og så vil jeg skrive 2-3 blogindlæg. Jeg vil virkelig gerne dele den ærlige side af at være forældre og selvfølgelig dele mange af mine andre interesser. Hvis I har nogle gode idéer, så smid dem endelig min vej. Jeg vil også bruge Insta noget mere. Jeg synes det er så fedt at snakke og skrive med jer der følger med, så følg endelig med.

Tak fordi du læser med
N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

168 TIMER #1