GOODIEBOX

Bolig inspiration

Bolig inspiration

 

Bolig inspiration1

 

Så blev det weekend, og for mange betyder det at de kan starte projekter og har tid til at gøre deres hjem lækkert igen, efter en stresset uge med skole og arbejde. Jeg skal selv ud og hente hund i morgen, lørdag, sammen med min kæreste. Vi skal have en lille Shih Tzu, og jeg glæder mig SÅ meget! Der sker så meget nyt her for tiden. Jeg er startet på nyt fag på seminaret, har fået nyt job, køber hund og er næsten faldet helt på plads i vores nye lejlighed.
Bemærk at jeg skrev at vi NÆSTEN er faldet på plads. Derfor klikker jeg stadig rundt på pinterest og finder en masse inspiration. Der er altså stadig rum til at vi kan tilføje ting og gøre vores nye hjem, endnu mere lækkert. Som I nok ved, så er jeg vild med planter, jeg kan bare ikke få nok! Men jeg har også forelsket mig i de der slags, arabiske tæpper. Jeg synes at det ser så fint ud, og jeg er sikker på at det ville passe godt ind i vores lejlighed. Mon jeg kan få Niko til at synes det samme? hmm… Jeg vil gøre mit bedste for det i hvert fald. Indtil vi skrives ved igen, så må I bare ha’ det rigtig dejligt.

N A T H A L I E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX