22 år!

LIVET

Nu er min forlængede weekend overstået - men jeg har lige forlænget den, ved at holde fri i dag. Da jeg vågnede i morges, var jeg alt for udmattet til at komme ud af sengen. Typisk mandag! Min weekend har ellers været travl. I torsdags var jeg som skrevet tidligere, til min kæreste's søsters 18 års fødselsdag, i fredags holdt min far og jeg familie fødselsdag, lørdag var jeg i Tivoli med min svigerfamilie og i går havde jeg selv fødselsdag og havde inviteret veninder, familie og svigerfamilie på boller og kage hjemme hos min kæreste og jeg. Så der har været gang i den, og jeg har først tid til at slappe af i dag. Og det nyder jeg selvfølgelig til fulde!

Men hvor har det dog været nogen dejlige dage!! Jeg elsker at være omringet af venner og familie. Jeg føler mig så rig og prop fyldt med kærlighed. Jeg ville ønske at alle mine weekender kunne være som denne. Selvfølgelig er det også en bonus at der er lækker mad og jeg har fået en masse gaver. Bare for at nævne lidt, så har jeg fået et Skagen ur og trænings sko af min søde kæreste. Turtelduerne, Jane König halskæde, Mads Nørgaard t-shirt, vase, en masse flotte toppe, make-up udstyr og en masse andet. Så jeg klager bestemt ikke! Det er så dejligt at folk gider bruge tid på at finde så lækre ting til lille mig.

Som sagt, så slapper jeg af i dag. Og så skal der også gøres rent i min lejlighed, da den selvfølgelig er blevet lidt grisset efter at have haft klemt 17 mennesker sammen i en 50kvm lejlighed. Og ja, Niko og jeg prøver på at finde noget større! Denne uge står på skole og eksamensforberedelse. Nu begynder den stressede tid jo snart. Og jeg er på ingen måde forberedt. Men det bliver jeg.

Kjolen er fra Monki og mit playsuit er fra Zara.

Jeg håber at I får en dejlig mandag.

N

  • LIVET

Synes godt om

Kommentarer