2020

LIVET, YOUTUBE

Så gik der endnu et år. Og sikke et år. Gode gamle 2020.

Det har på mange måder været et svært år. Et år som ikke blev sim jeg(vi) planlagde det. Jeg havde mange planer for mit liv i 2020. Jeg skulle afslutte min barsel, kører mit barn ind i vuggestue, starte nyt job, ud at rejse og ellers igang med trumlen. Men livet ville noget alle. Nok for os alle sammen. I perioder har jeg været ked af alt det som "blev taget fra mig". Det har set sort ud i mit hoved...

Men i stedet for at beklage mig over alt det der ikke blev - så er her en liste med alt det som gjorde. Alt det som livet gav.

- Mere tid sammen med Niko.

- Se Niko bruge mere tid sammen med Luna.

- Tid sammen med Luna.

- Mere tid sammen med vores familie.

- En graviditet.

- Et hus.

- En ferie på Bornholm.

- Mere tid til glemte interesse. Male osv.

Som I kan se, så har 2020 altså ikke været særlig skidt. Jeg vil snarre sige at det har været helt fantastisk. I hvert fald i mit privatliv. En ting som går igen, er tid. Og tid kan man ikke sætte en pris på. Tid sammen med min lille familie er det bedste jeg kunne forestille mig. Så det vil jeg tage med mig ind i 2021. Tiden. Huske mig selv på, at det ikke handler om jobbet, pengende og selvrealiseringen - men tiden. Og mon ikke jeg kan få brugt den tid fornuftigt når jeg nu skal på barsel?? Det tænker jeg da.

Jeg håber at du også kan tage noget lyst og positivt med ind i 2021.

Tak fordi I læste med

N A T H A L I E


Synes godt om

Kommentarer