10 TING OM MIG DU MÅSKE IKKE VIDSTE

LISTER
 1. Jeg kan ikke hviske. ALLE kan altid høre mig når jeg forsøger på at hviske...
 2. Jeg er mega ubeslutsom. Det er derfor vi hele tiden flytter - jeg kan ikke bestemme mig! Det er et problem hver dag når der skal vælges aftensmad. Hvordan bliver man bedre til at tage beslutninger?
 3. Jeg er ligeså god til at stalke som Kim K. Jeg kan lynhurtigt finde ud af private ting om det. Det er uhyggeligt, I know. Men krak, Insta, Facebook og resten af internettet viser mig det hele.
 4. Jeg har fået tatoveret mine øjenbryn. Microblading er min bedste ven.
 5. Jeg synes det er det dummeste når folk redigere deres krop på Insta. Man skaber en urealistisk virkelighed - både for andre men også for sig selv. Det kan umuligt være godt for selvværdet.
 • Jeg bliver altid skør og dårlig når jeg drikker spiritus. Så lige nu drikker jeg kun cider. Bare så jeg ikke skræmmer folk væk.
 • Jeg har aldrig prøvet at tage stoffer og kommer heller aldrig til det. Jeg vil gerne passe på mit sind og mig selv - og så er jeg generelt bare kæmpe modstander af det pjat. Mest fordi jeg er bange for at det går galt for dem jeg kender.
 • Jeg lider af angst når jeg er i store forsamlinger. Det kan være koncerter, undergrunden, parader, biografer, fly osv. Jeg ved at mange er angst for terror osv. Men det fylder ENORMT meget hos mig. Mit hjerte banker og jeg tænker altid over hvordan jeg kan komme ud og jeg er faktisk først rolig når jeg er ude/nede igen. Jeg vil meget gerne dele mere om det en dag, for det er faktisk rigtig voldsomt, og tænker andre kan genkende det?
 • Jeg er ofte bange for at blive afvist. Især når det kommer til venskaber. Det afholder mig nogengange fra at tage kontakt og lave aftaler med folk. Det er en af mine største usikkerheder. Følelsen af at folk ikke rigtig gider mig.
 • Jeg er besat af selvhjælpsbøger. Især fra Hella Joof og Sarah Knight. Jeg æder det. Nok fordi jeg føler mig presset i det sociale og fordi jeg altid gerne vil være en bedre version af mig selv.
 • HVIS I VIL MERE, SÅ EBDELIG SPØRG N A T H A L I E

  • LISTER

  Synes godt om

  Kommentarer

  Amalie
  ,
  Uh, hvor får du mon microbladet dine bryn henne? Leder efter et sted, jeg tør stole på 🙈