10 TING FOLK SKAL STOPPE MED PÅ SOCIALE MEDIER

LISTER

1. At bruge #hashtags #når #din #Instagram #profil #er #privat. Pointen med #hashtags er at folk skal kunne finde den på offentlige platforme. Og det kan man ikke når din profil er privat, så drop dog de #hashtags!

2. Du skal stoppe med at komme med racistiske kommentare og dele racistiske budskaber på Facebook. Der er INGEN der gider at læse det og du kommer til at fremstå SÅ dum!

3. Stop dine dagbogs opdateringer. Hvis du så gerne vil dele, alle de små ting i dit liv, så opret en blog, så vi andre ikke bliver tvangsindlagt til hver lille detalje.

4. At dele konkurrenceopslag fra profiler, der er piv fake. Inden du deltager, så tjek lige profilen og konkurrencen ud. Hvis det lyder for godt, til at være sandt, så er det nok også for godt, til at være sandt! #kildekritik

5. At skrive "jeg elsker dig, du er min eneste ene" og "du er det bedste der er sket for mig", på Facebook, Instagram og alle andre steder. Det er som at snave i gågaden, og det er UBEHAGELIGT for alle. Og du skal slet ikke dele ting om dit/jeres sexliv!!

6. At tagge venner i ting hvor der står "tag en ven der elsker chokolade" Det popper hele tiden op, og det er træls.

7. At bruge Snapchat filtre til at pifte dit profilbillede op. Vi ved alle sammen at du ikke ser sådan ud i virkeligheden. Det er bare skridtet inden Facetune, hvor vi også godt kan se at du gør dig slankere, hæver kindbenene og gør dine "gode" træk tydligere.

8. Husk nutids-r.

9. At dele og citere quotes som "Dream as you will live forever, live as you will die today", der er ingen liv der er blevet bedre eller beriget af dit latterlige quote. Og du skal slet ikke dele det sammen med dit profilbillede.

10. Din baby og dine børn er MEGA søde! Men jeg behøver ikke se et billede af dem hver eneste dag, tak!

N A T H A L I E

  • LISTER

Synes godt om

Kommentarer