10 serier du skal se på Netflix under "lockdown"

LISTER
Under min barsel skulle jeg have tiden til at gå med noget. Jeg passede selvfølgelig min baby, men det var nu lækkert at have andet at følge med i. Og i mit tilfælde blev det serier - mange af dem. Niko og jeg følger også med i et par stykker sammen, så dagene blev godt fyldt ud med diverse serier. Der er mange gode platforme på markedet, men jeg vil sige at Netflix er min klare favorit. De er ALTID ude med noget nyt og der er en bred vifte at kaste sig over. Så uden længere forklaring får I her de 10 serier jeg ikke mener I skal gå glip af:
 1. BLACK MIRROR En britisk sciencefiktion- og thriller serier. Ud over at der er store stjerner med så er hvert afsnit mega spændende. Afsnittene er fritstående, så du starter bare hvor du har lyst. Serien undersøger og viser på en skør måde hvordan menneskers opfindelser kan skabe en "speciel" verden. Temaet er oftest den digitale verden og hvordan den kan påvirke mennesker og den virkelighed vi lever i. Virkelig interesant!
 2. SEX EDUCATION En virkelig humorrisktisk komedie-og ungdomsserie. Den handler om Otis, hans venner og familie. Og som titlen afsløre, så handler den om sex. Otis' mor er sexvejleder/sexolog og deres hjem er meget åbent når det kommer til det emne. Otis' er dog mere usikker og i tvivl om hvordan han/om han nogen sinde kom til at præstere og det kommer der en masse sjove og rørende historier ud af. Kæmpe anbefaling!
 3. AMERICAN CRIME STORY Der er 2 sæsoner af ovenstående serie. Den første handler om O.J. Simpson og hans retssag. Selvom man måske kender udkommet, så er den virkelig lavet på en fin og underholdene måde. Min favorit er dog sæson 2, som handler om mordet på Gianni Versace. Blaine fra serien Glee er hovedrollen, som er Versace's morder(man ser det i første afsnit starten, no spoiler) og han spiller virkelig fantastisk. Man kan ikke stoppe når man er startet, så kom hellere igang!
 4. THE CROWN Royalist eller ej, så vil du ikke gå glip af storserien The Crown. Seriens omdrejningspunkt er Dronning Elizabeth og de forskellige skuespillerinder som skildre hende, gør det simpelthen bare godt. Den giver et virkelig fint indblik ind i det britiske kongehus. Man kan bruge den som underholdning eller fordi man gerne vil lære lidt om de royale. En af mine absolut favoritter!
 5. THE LET DOWN En ærlig komedieserie om hvordan det er at blive forældre. Jeg grinte SÅ meget da jeg så den og så græd jeg også ind i mellem. Den skildre så fint de mere udfordrende ting ved forældrelivet og så er skuespillerne bare virkelig underholdene. Den kan også ses hvis du ikke har børn. Det er en serie man kan se igen og igen. Den rammer bare plet hvad angår familielivet!
 6. NARCOS Serien er filmet i Columbia og handler selvfølgelig på Pablo Escobar. Hvordan gik det egentlig til? Og hvordan gik det egentlig galt? Jeg vidste ikke så meget til Escobar og hans historie. Jeg var lang tid om at komme igang fordi jeg ike troede at det var noget for mig. Men hold nu op! hvor er den bare god. Ikke nok med at den er mega spændende så er den også bare VIRKELIG flot.
 7. UNBELIEVABLE En serie voldtægtsmand hærger Washington State. Serien gik under huden på mig. Den skildrer hvordan mange kvinder blivet set på og behandlet når de påstår at de er blevet voldtaget. Der er 2 fantastiske kvinder i hovedrollerne og de gør bare et fantastisk rørerende arbejde i denne her fortælling.
 8. RIVERDALE Hvis du savner en god gammeldags teenageserie så er Riverdale noget for dig. Den handler om 4 venner, deres forhold og de lidt uhyggelige ting som sker i deres by Riverdale. Den er ikke det mest kunstneriske til dags dato, men figurerne er dejlige og historierne er spændende. Den er let spiselig men man bliver lidt afhængig af den!
 9. ORANGE IS THE NEW BLACK En serie som har tager verden med storm. Og hvis du ikke har set den, så skal du komme igang. Piper og de andre kvinder i fængslet har mange rørerende og sjove historier. Man investere sig i de forskellige karakter og føler med dem og det de går igennem. Den er sjov, rørerende og spændende. Der er mange karakterer at holde styr på, men du finder hurtigt dine favoritter og hepper på dem gennem hele serien.
 10. STRANGER THINGS Endnu en sciencefiktion serie som har alt fra teenage drama til god gammeldags gys. Virkelig finde karakter som er enormt underholdene. Man skal holde tungen lige i munden for at følge med i hvad der foregår, men igen, så kommer det rimelig hurtigt og så er man fanget i den magiske verden/fortælling. Jeg glæder mig virkelig meget til næste sæson, og det ville være så hyggeligt at kunne snakke med jer om det når den kommer!

TAK FORDI DU LÆSTE MED N A T H A L I E

 • LISTER

Synes godt om

Kommentarer