10 grunde til at vi elsker Christopher

Ja, I læste rigtigt. Dette indlæg vil komme til at handle om, hvorfor vi elsker Christopher. Og ja, jeg er 22 år og jeg er pisse vild med ham! Jeg skråler med på hans musik og synes at han ser hammer godt ud. Så det er altså ikke kun folkeskole piger, som skriver til hans koncerter. De ældre tøser skal bare lære at stå ved det! BUM BUM. Og her er mine 10 grunde til at vi, eller jeg, elsker Christopher.

1. Hans hår.

2. Hans krop... Altså hallo, ja tak siger jeg bare!

3. Musik man kan synge med på! Man skal ikke bruge længe på at kende teksten, det er lækkert. Især når jeg skal til Nakskov og arbejde, der bliver altså skrålet godt og grundigt med!

4. Han kan danse. Lad os være ærlige. Mænd er altså lækrest når de kan bevæge sig til rytmen og vrikke lidt med måsen.

5.

6. Han ser ud til at være mega god mod sin kæreste. I modsætning til hans eks og hendes nye kæreste, som kun ligger billeder op af deres kroppe. Så deler han billeder hvor hans kæreste og ham selv, ser ud til virkelig at hygge og ikke bare snakke om deres udseende.

7. Hans personlighed. Nej jeg kender ham ikke.. desværre! Men så I ikke programmet, "Jeg er Christopher"?? Han virker bare så cool og nede på jorden. Og det ser ud til at han er god ved hans familie, kæmpe bonus!

8. Hans hår. Ja det har jeg skrevet. Men hold nu fast det er pænt!

9. Han synger engelsk og det gør han godt. Jeg er SÅ træt af dansk musik, på dansk, som ikke giver mening men hvor det bare skal rime. I det mindste vil hans tekster noget.

10.

N A T H A L I E

 

Synes godt om

Kommentarer